פורום בניית אתרים עזרה
שלום
אורח/ת
|
הצג לפי:
סדר הודעות מוקפצות
סדר הודעות כרונולוגי
עבודה בהייטק
[אורח: עמית לוין]
19:00 18/01/2019
הי חברים!
אני רואה שיש כאן לא מעט מתעניינים בתחום המחשוב. האם יש כאן גולשים שעומדים לסיים לימודי מחשבים ומעוניינים להתחיל לבדוק משרות בתחום? אם למדתם תואר במדעי המחשב למשל במכללה או באוניברסיטה או סיימתם לימודים בתחום באמצעות קורס מקצועי, אני ממליץ לכם בחום לבקר בלינק שאני מצרף שהוא אתר של חברת השמה להייטק , שם תוכלו למצוא מגוון רחב של משרות דרושים פתוחות. ממליץ בחום לשוטט בין המשרות השונות, ולהגיש קורות חיים למה שהכי מתאים לכם מבחינת דרישות ותנאים.
בהצלחה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
בונה אתרים
17:48 16/01/2019
שלום חברים
האם יש כאן בעלי עסקים ויזמים? אתם ודאי יודעים שחברה מקצועית ללא אתר אינטרנט וללא נוכחות ברשת לא תוכל להצליח להתקיים לאורך זמן. האם יש כאן גולשים שמחפשים המלצה על בונה אתרים מקצועי? ישנו מגוון רחב של חברות בשוק, ולעיתים קשה לדעת באיזה חברה לבחור. כולנו רוצים להיות בטוחים שקיבלנו את העסקה הטובה ביותר. אני יכול להמליץ לכם בחום על חברת נהדרת שמתמחה בבניית אתרים, שעשתה בעבורי כבר כמה אתרים שונים לטובת העסק, והייתי מרוצה מאוד, גם מהשירות שהם נותנים, ומהרצינות בה הם מתנהלים, וגם מהמחירים. פרטים ויצירת קשר דרך הקישור המצורף להודעה שלי.
בהצלחה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
בונה אתרים
[אורח: גיא שגיב]
17:46 16/01/2019
שלום חברים
האם יש כאן בעלי עסקים ויזמים? אתם ודאי יודעים שחברה מקצועית ללא אתר אינטרנט וללא נוכחות ברשת לא תוכל להצליח להתקיים לאורך זמן. האם יש כאן גולשים שמחפשים המלצה על בונה אתרים מקצועי ? ישנו מגוון רחב של חברות בשוק, ולעיתים קשה לדעת באיזה חברה לבחור. כולנו רוצים להיות בטוחים שקיבלנו את העסקה הטובה ביותר. אני יכול להמליץ לכם בחום על חברת נהדרת שמתמחה בבניית אתרים, שעשתה בעבורי כבר כמה אתרים שונים לטובת העסק, והייתי מרוצה מאוד, גם מהשירות שהם נותנים, ומהרצינות בה הם מתנהלים, וגם מהמחירים. פרטים ויצירת קשר דרך הקישור המצורף להודעה שלי.
בהצלחה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
מעבדת מחשבים תל אביב
16:36 16/12/2018
שלום חברים
האם יש כאן גולשים שעובדים על מחשב רוב שעות היממה? עובדים על מחשבים ניידים של חברת אפל או של כל חברה אחרת? אתם ודאי יודעים כמה קשה למצוא מעבדת תיקונים טובה ומקצועית, שיודעת לטפל במגוון רחב של תקלות במחשב, ועושה עבודה מצוינת בתחום. הרבה פעמים יש ברשותנו מידע יקר ערך על המחשב, והיינו רוצים מישהו מקצועי שיטפל בו. אני רוצה להמליץ לכם בחום על מעבדת מחשבים תל אביב איתו אני עובד כבר שנים, שמתקנים לי את המחשבים בעסק על בסיס קבוע, ועושים עבודה נהדרת ומקצועית במחירים טובים. צירפתי לכם קישור לעוד פרטים, וממליץ לכם לשמור את הלינק למקרה הצורך.
בהצלחה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
בניית אתרים משודרגת
[אורח: קורס "סייבר-טק" לבניית אתרים מקצועית]
21:59 01/12/2018
בהתחלה לא ידעתי מה עושים ולאיזו רמה "עיצוב אתרים" יכול להגיע, אבל שמעו - האתר הזה פצ-צ-צ-ה!!!!
תוך כמה שיעורים הרמה שלי השתדרגה פלאים
דפים שפעם נראו יבשים וחסרי מעוף פתאום נראים מקצוענים שלא מביישים אף אתר בעולם!!
אם גם אתם מנסים לקדם מוצר או שסתם רוצים לדעת לבנות אתר איכותי שימשוך הרבה קהל הצטרפו אלי ולעוד אחרים.
לכניסה דרך הקישור: https://bit.ly/2DWWlyN
בהצלחה!!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
קידום אתרים
23:51 11/11/2018
שלום לכולם!
ראיתי לאחרונה שעלו כאן כמה בקשות להמלצה על חברת שיווק טובה. אני יותר משמח להמליץ בחום על חברה מקצועית שאני עובד איתה כבר תקופה ארוכה, שמתמחה בקידום אתרים בגוגל . אני עובד איתם בשיתוף פעולה, הם משווקים לי כמה אתרים ומוצרים שברשותי, ואני חייב לומר שהם עושים עבודה פשוט נפלאה. מי שמעוניין בפרטים נוספים צירפתי קישור לאתר שלהם בהודעה שלי, כך תוכלו להתרשם מהשירותים שהם נותנים.
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה בהייטק
16:28 10/10/2018
הי לכולם!
אני רואה שיש כאן לא מעט חברים שמתמחים בתחום של מחשוב, או כאלו שעומדים לסיים לימודים בקרוב. אם יש כאן גולשים שמעוניינים להשתלב בתחום הייטק אני יכול להמליץ לכם לבקר באתר של חברת ההשמה טק ג׳וב , שם תוכלו למצוא מגוון רחב של משרות בתחום ההיטק, והמון ידע בנושא על טבלאות שכר, דרישות, תפקידים ועוד. אני מצאתי שם את העבודה שלי.
בהצלחה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
בניית אתרים
19:29 23/09/2018
שלום חברים
יש כאן גולשים שמחפשים המלצה על חברה טובה לבניית אתרים? ישנו מגוון רחב של חברות בשוק, ולעיתים קשה לדעת באיזה חברה לבחור, האם המחיר המוצע הוא סביר, תוך כמה זמן האתר אמור להיות בנוי, ומה זה כולל, ועוד. אני יכול להמליץ לכם בחום על חברה שמתמחה בבניית אתרים , שעשתה בעבורי כבר כמה אתרים שונים לטובת העסק, והייתי מרוצה בכל פעם מחדש, גם מהשירות שהם נותנים, ומהרצינות בה הם מתנהלים, וגם מהמחירים. פרטים ויצירת קשר דרך הקישור המצורף להודעה שלי.
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
קידום אתר
15:34 20/09/2018
שלום לכולם
אני רואה שיש כאן לא מעט חברים שעוסקים בעולם המחשוב, ואשמח אם תוכלו לסייע. אני זקוק להמלצה על מקדם אתרים מקצועי, שמתמחה בקידום ובשיווק ברשת בצורה מקצועית וטובה. אני לא מעוניין במתחילים מאחר וכבר נפגעתי בעבר ממקדמים לא מקצועיים, רק מקדמים שעשו בעבורכם עבודות טובות והראו תוצאות בשטח אשמח להמלצה ממי שיש לו ניסיון בתחום.
תודה וסוף שבוע נעים.
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
טכנאי מחשבים
[אורח: רוני שגיב]
21:56 17/09/2018
הי לכולם
לפי השם של הפורום אני מניח שיש כאן לא מעט גולשים שעובדים על מחשב באופן יומי, וזקוקים לטכנאי טוב למקרה הצורך. ראיתי כאן בפורום כמה בקשות להמלצה על טכנאי מחשבים באזור המרכז. אני מכיר בחור נהדר, טכנאי מחשבים מקצועי בתל אביב והסביבה , שתמיד מוכן לסייע ולעזור בכל תקלה שהיא. הוא מבין שהעסק שלי מבוסס כולו על מחשוב, ולכן דואג לטפל ולתקן במהירות וביעילות. המחירים שלו נהדרים, והוא יודע לטפל כמעט בכל סוגי התקלות בכלל המחשבים השונים. מצרף את הפרטים שלו למי שמעוניין, כדאי לשמור למקרה הצורך.
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
תיקון מחשבים
[אורח: עידן]
19:09 07/06/2018
שלום לכולם
ראיתי שעולים כאן לא מעט דיונים בפורום של חברים אשר מספרים על תקלות שונות במחשב ה pc שלהם או בלפטופ עליו הם עובדים. לעיתים, גם אם אנחנו שומרים על המחשב בצורה הטובה ביותר, אין מנוס מאשר להיתקל בתקלות שונות עם הכונן הקשיח, מערכת ההפעלה או תקלות חומרה אחרות. אני עובד על המחשב במשך רוב שעות היום, והעסק שלי כולו מבוסס על רשת האינטרנט, לכן כל תקלה כזו שעשויה להתעורר יכולה לחבל לי משמעותית בעסק עצמו. אני עובד עם טכנאי מחשבים ברחובות, שנותן לי שירות מהיר, מקצועי ונפלא במידת הצורך, כך אני יודע שהמחשב שלי נמצא בידיים טובות. ממליץ לכם בחום לאמץ לכם טכנאי מקצועי לכל מקרה שלא יהיה. ולמי שגר או עובד באזור רחובות או הסביבה, אני מצרף לכם כאן לינק עם הפרטים שלו. מוזמנים להיעזר: https://www.youtube.com/watch?v=nSPMIjVVNOo&feature=youtu.be
בהצלחה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
תגובה להודעה: תיקון מחשבים
[אורח: מורן ש]
06:20 14/08/2018
אין ספק שכל מה שעידן אומר זה נכון
מחשב הוא כלי עבודה לכל דבר ואתם חייבים לודא שהוא תקין ושאם יש לכם בעיה כלשהיא יש לכם על מי לסמוך שיתקן אותו באוםן מהיר ובמחיר סביר.
אם אתם מתגוררים באזור חיפה אני מצרפת סרטון של טכנאי מחשבים בחיפה שהוא באמת מקצוען בתחום ומומלץ מאוד.
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
אתר למאמנת כושר
22:40 04/07/2018
הי חברים
מי כאן מתמחה בבנית וקידום של אתרים? אשמח לקבל קצת עזרה בנושא. אני מאמנת כושר אישית בקריות, שמתמחה באימוני כושר לנשים באופן כללי, וגם לנשים בהריון ואחרי הלידה שמעוניינות לשמור על הגזרה או לרדת במשקל ולחטב את הגוף. אני עובדת עם הצוות של אתר גו ליידי . אני מעוניינת להתחיל לפרסם את עצמי באשת, והבנתי שהצעד הראשון הוא בניה של אתר אינטרנט מקצועי. אשמח להמלצות על בוני אתרים מקצועיים, וגם על מערכת עליה אתם ממליצים לי לבנות. אני מחפשת משהו שאוכל אחר כך לעדכן באופן עצמאי בתמונות ותוכן.
תודה לעונים!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
תגובה להודעה: אתר למאמנת כושר
22:02 17/07/2018
היי עידן,
אני אחסוך לך הרבה כסף והרבה זמן בהצעה שלי.
בעלות נמוכה (פחות מ 500 ש"ח לחודש), אני יכול להעלות את הטלפון שלך ביחד עם סרטון קצר לעמוד בראשון בגוגל תחת מילות חיפפוש רלוונטיות.
כלומר כאשר מישהו יחפש לדוגמא "מאמנת כושר בקריות" או "מאמן כושר בקריות" או "מאמנת כושר אישית בקריות" הוא יחשף לסרטון ולטלפון שלך בדף הראשון בגוגל וכל זאת בפחות מ 500 ש"ח בחודש.
אז אם את מעוניינת צרי איתי קשר במייל: [email protected]
בנתיים צפי בסרטון שעשיתי למנעולן ברעננה והוא בדף הראשון בגוגל
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
שיווק ברשת
02:15 05/07/2018
שלום לכולם!
שמי ירון ואני מאמן כושר אישי, וחלק מהצוות של אתר פרסונל פיט. אנחנו מספקים שירות של אימוני כושר אישיים למבוגרים ולילדים כאחד במגוון אזורים ברחבי הארץ. אנחנו מחפשים דרכים יצירתיות להפיץ את הבשורה, ולקדם ולשווק את האתר שלנו ברשת, על מנת שיגיע לכמה שיותר לקוחות פוטנציאליים, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אשמח לקבל המלצות, טיפים ועצות איך אתם מציעים לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. יש לנו תקציב יחסית מוגבל, ואנחנו רוצים להשתמש בו בצורה הטובה ביותר, ולחשוף את עצמנו כמה שיותר לקהל היעד. נשמח לעזרה.
תודה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
תגובה להודעה: שיווק ברשת
21:02 17/07/2018
שלום ירון,
אני מתעסק בשיווק ברשת, ואני יכול, תמורת לא יותר מ 500 ש"ח בחודש להביא את מספר הטלפון של העסק, בתוספת סרטון קצר, לעמוד הראשון של גוגל (תחת מילות חיפוש רלוונטיות כמובן.
יש כאן דוגמא למנעולן בנתניה שעשיתי לו את זה וכיום יש לו מספר טלפון שמופיע בעמוד הראשון בגוגל כאשר מחפשים "מנעולן בנתניה"
לעוד פרטים צור קשר במייל: [email protected]
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
קידום ברשת
20:57 17/07/2018
שמי מורן ואני מנעולן בנתניה , וחלק מהצוות מנעולנים בנתניה. אנחנו מספקים שירות מנעולנים, פורצי רכבים, שכפול מפתחות באזור השרון ובמגוון אזורים ברחבי הארץ. אנחנו מחפשים דרכים יצירתיות להפיץ את הבשורה, ולקדם ולשווק את האתר שלנו ברשת, על מנת שיגיע לכמה שיותר לקוחות פוטנציאליים, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אשמח לקבל המלצות, טיפים ועצות איך אתם מציעים לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. יש לנו תקציב יחסית מוגבל, ואנחנו רוצים להשתמש בו בצורה הטובה ביותר, ולחשוף את עצמנו כמה שיותר לקהל היעד. נשמח לעזרה.
תודה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
טכנאי מחשבים
20:49 17/07/2018
ראיתי שעולים כאן לא מעט דיונים בפורום של חברים אשר מספרים על תקלות שונות במחשב הpc שלהם או בלפטופ עליו הם עובדים. לעיתים, גם אם אנחנו שומרים על המחשב בצורה הטובה ביותר, אין מנוס מאשר להיתקל בתקלות שונות עם הכונן הקשיח, מערכת ההפעלה או תקלות חומרה אחרות. אני עובדת על המחשב במשך רוב שעות היום, והעסק שלי כולו מבוסס על רשת האינטרנט, לכן כל תקלה כזו שעשויה להתעורר יכולה לחבל לי משמעותית בעסק עצמו. אני עובדת עם טכנאי מחשבים בראשון לציון, שנותן לי שירות מהיר, מקצועי ונפלא במידת הצורך, כך אני יודעת שהמחשב שלי נמצא בידיים טובות. ממליץ\צה לכם בחום לאמץ לכם טכנאי מקצועי לכל מקרה שלא יהיה. ולמי שגר או עובד באזור רחובות או הסביבה, אני מצרפת לכם כאן לינק עם הפרטים שלו. מוזמנים להיעזר
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
זהירות מעוקץ סדרתי!!!
[אורח: גלעד]
06:15 05/11/2017
זהירות מנוכל סדרתי בשם גיל דור עוסק מורשה 024561128 מצורף סרטון של שיחה עם גיל דור באתר הראשי שלו שנקרא webfocus ששם הוא מציע בניית אתרים ובניית חנויות וירטואליות, איך הוא מתחמק מתשובות ומסביר שהוא עובד בשיטה מאוד מוזרה, שהוא מקבל לקוחות ומעביר אותם לחברות אחרות ואז בונה ללקוחות שלו את האתרים אחרי שכבר העביר אותם לחברות, משהו הזוי ביותר, וגם שמבקשים ממנו פרטים על אותם חברות הוא מתחמק, והכי גרוע שהוא מודה שכל התגובות שיש לו בגוגל והביקורות הם מזוייפות והוא יצר אותם עם תוכנה תוך כמה ימים! מצורף גם עדויות של נפגעים ממנו וזה לשונם
בחור בשם גיל דור, ממודיעין מכבים רעות, שמציע את עצמו באינטרנט, בתור מקדם אתרים, והוא גם מציע בניית אתרי אינטרנט, והקמת אתרים, צילום ואדריכלות, וצילום לדוגמניות ושרותי צילום בכללי, תיזהרו ממנו!!! הבנאדם עקץ אותנו, הוא בחור שמסובב אנשים תמימים ועוקץ אותם באלפי שקלים!! אני ועוד מספר אנשים נפלנו בפח שלו והפסדנו אלפי שקלים שבחיים לא נראה אותם בחזרה!! הוא מציע לכם מחירים זולים יחסית וכשאתם משלמים לו אתם מתחרטים על היום שהכרתם אותו! וכמובן שלא תקבלו את השירות שעליו שילמתם וגם לא את הכסף בחזרה! זה האתרים שבהם גיל דור מציע את שרותיו עם הכינויים שבהם הוא מופיע:
http://www.webfocus.co.il/ - הקמת אתרים WebFocus או הקמת אתרים - וובפוקוס
http://www.sweep.co.il/ - צילום אדריכלות ועיצוב פנים
http://www.topimage.co.il/ - צילום אירועים - גיל דור, צילום בוק
הכתובות אימייל שלו:
זה המספרי טלפון שלו
050-9191212 וגם 077-4315311
התעודת זהות שלו 024561128
זה הדף הפייסבוק שלו עם תמונות שתוכלו לזהות אותו ולהיזהר ממנו:
https://www.facebook.com/interior.design.photographer/?fref=ts
תפיצו את הסרטון בפייסבוק וברשתות החברתיות ותזהירו אחרים!!!
בשביל צפות בסרטון מוזמנים להיכנס לקישור הבא https://ufile.io/69zgy, ואם הוא לא עובד כי גיל דור הנוכל משתמש בתוכנות של האקרים למחוק את הפוסטים שמפרסמים עליו, אז תשלחו לאחד מאיתנו מייל ונשלח לכם אותו:
הוספת תגובה
|
קישור להודעה