פורום בניית אתרים עזרה
שלום
אורח/ת
|
הצג לפי:
סדר הודעות מוקפצות
סדר הודעות כרונולוגי
המלצת לחברה בניית אתרים
[אורח: ליאת]
14:20 28/08/2019
שלום, שמי ליאת.
אני מעוניינת לקבל המלצות לחברה בניית אתרים, לצורך בניית אתר לעסק הפרטי שלי בתחום המזון. חשוב לי שזאת תהיה חברת קידום אתרים בנוסף להתמחותה בבניית אתרים, כדי שלכתחילה יבנה האתר עם קידום טוב. אשמח לקבל המלצות מניסיון אישי.
תודה.
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
בניית אתר
[אורח: יובל]
22:26 11/10/2015
היי לכולם ,חייב עזרה
אני עצמאי בתחום הצבע ,מחפש חברה שבונה אתרים,אבל אני ניתכל עם מחירים של חינם ,500 ש"ח ,10000 ש"ח .
הפער ממש מקצה לקצה, מה כדאי? מה חשוב? איזה שאלות צריך לשאול....
תודה לעונים
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
דרושות בחורות לעבודה מהבית במצלמות סקס
[אורח: יניב]
08:38 04/07/2019
דרושות בחורות לעבודה מהבית במצלמות סקס, העבודה היא בשעות שנוח לכם, מדובר על מצלמות סקס ללא חשיפת פנים!
שכר גבוהה מאוד, העבודה היא חוקית ביותר ומסודרת, והיא מתאימה לבחורות רציניות בלבד שמחפשות קריירה רצינית והכנסה גבוהה מאוד למשך שנים ארוכות!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
שם משתמש וסיסמא
[אורח: יעקב גלאם]
17:25 13/06/2019
האתר לא היה פעיל במשך יותר משלוש שנים ושכחתי שם משתמש וסיסמא.
kishronothadera1.co.il
כאשר אני רושם את כתובת המייל זה מעיד על טעות
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
דרושים/ות עובדים מכל הארץ למגוון של עבודות בתחומי ההייטק
23:55 14/04/2019
דרושים/ות עובדים מכל הארץ למגוון של עבודות בתחומי ההייטק, כמו משרות פיתוח BI, Malware analyst ,SOC/SIEM, אבטחת מידע, Reverse Engineer, אבטחת מידע תשתית, ראש צוות חומרה, Board Design, Chip Design, מהנדס/ת וריפיקציה, מהנדס/ת ולידציה, מהנדס/ת ,RT/EM פיתוח אלגוריתמים, Devops, מנהל/ת רשת, תקשורת, תשתיות Linux/ Unix, ועוד משרות רבות, לפניות נא לשלוח קורות חיים לאימייל
[email protected]
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
דרושים לעבודה בשירות לקוחות
01:24 10/04/2019
דרושים לעבודה בשירות לקוחות
העבודה היא במתן מענה לשיחות בנושאי השירות השונים של החברה, יש גם בונוסים
העבודה היא באזורים פתח תקווה, נתניה, יקום, גבעתיים, באר שבע, קריית אונו, נס ציונה, תל אביב, חיפה, ראשון לציון, רמת גן, ראש העין, גבעת שמואל, ירושלים, בני ברק, רחובות, עפולה, באר שבע, סגולה, ירושלים, ירוחם, עזרא, כפר סבא, חיפה, גבעתיים, בני ברק, חדרה, טבריה, רחובות, נתניה
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
דרושים קופאים וקופאיות לאזורים
10:37 07/04/2019
דרושים קופאים וקופאיות לאזורים:
חולון, חדרה, בית שמש, אשדוד, תל אביב, ראשון לציון, בני ברק, ירושלים, בילו, יהוד, רמת גן, פתח תקווה
שעות עבודה לפי בחירה או משמרת בוקר או משמרת ערב:
10:00-17:00
17:00-23:00
שכר- מינימום, ימי ו' לסירוגין, לא נדרש ניסיון קודם
את קורות החיים שלכם לשלוח למייל:
הוספת תגובה
|
קישור להודעה