פורום בניית אתרים עזרה
שלום
אורח/ת
|
הצג לפי:
סדר הודעות מוקפצות
סדר הודעות כרונולוגי
למה ללמוד בניית אתרים
[אורח: אילן]
04:36 01/01/2021
הי לכולם
אני רואה שיש כאן עוד לא מעט גולשים שמתלבטים לגבי לימודי בניית אתרים. אין ספק, בתור מי שעובד בתחום כבר לא מעט זמן, שידע כזה יכול להיות לכם מאוד רלוונטי. בין אם אתם מעוניינים לקדם עק עצמאי שלכם, ובין אם מעניין אתכם לפתח קריירה ברשת. אני מצרף לכם כאן כתבה מעולה, שלדעתי אחרי שתקראו אותה, כבר לא תהיה לכם שום התלבטות:
https://hidush.co.il/hidush.asp?id=26461
בהצלחה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
שיווק שותפים
02:40 01/01/2021
שלום לכולם
אני רואה שיש כאן לא מעט גולשים שעוסקים בתחום המחשוב. האם יש כאן חברים שעוסקים גם בתחום של שיווק שותפים ? אני מתעניין בתחום הזה כבר תקופה ארוכה, והחלטתי לנצל את ההזדמנות שאני נמצא בחל״ת בעקבות משבר הקורונה ואת העובדה שיש עכשיו סגר, ולנסות ללמוד את התחום. מישהו יכול להמליץ לי על מדירכים חינמיים או אפילו קורס בתשלום שמקיף את הנושא בצורה טובה ומשמעותית?
תודה
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
מכירת זהב
04:13 30/12/2020
שלום לכולם
ודאי יש כאן לא מעט גולשים בעלי עסקים במתמחים בתחום המחשוב שנפגעו משמעותית ממשבר הקורונה. אין עסק שלא מצא את עצמו סופג פגיעה כזו או אחרת, ובעלי עסקים רבים אפילו הגיעו למצב שהם אינם מצליחים להתפרנס. אני רוצה להציע לכם שירות של מכירת זהב. מה זה יכול לעזור אתם שואלים? תוכלו למכור זהב ישן שיש ברשותכם, ולקבל עליו כסף מזומן בסכומים נאים במיוחד, שיסייעו לכם להחזיק את הראש מעל המים עד שהעסק יתאושש. פרטים קישור:
https://diamond-center.co.il/
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
קידום אתר
02:57 29/12/2020
הי לכולם
יש כאן במקרה חברה שעוסקים גם בקידום ושיווק אתרים ברשת, ולא רק בבניה? אשמח לעזרה קטנה. יש לי לקוח חדש, עסק של מופעי קרקס בצפון , וגם חנות מדליקה של ציוד הקשור לעולם הג׳אגלינג. הם מעבירים סדנאות לילדים בנוסף לכל, ואני מעוניין לקדם אותם בצורה הטובה ביותר. אשמח לשמוע טיפים מהניסיון שלכם מה הדרך הטובה ביותר לקדם אתר בנישה כזו?
תודה לעונים
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
משטח גיימינג לעכבר
14:38 25/12/2020
הי חברים
אני רואה שיש כאן לא מעט חובבי מחשבים, אבל האם גולשים כאן גם גיימרים? אני מתכנת במקצועי וגם חובב גיימינג מושבע, כך שמוצא את עצמי מבלה שעות על המחשב. בקרוב יש לי יום הולדת, ורציתי לפנק את עצמי במתנה שאני חולם עליה כבר הרבה מאוד זמן, משטח גיימינג ענק לעכבר . מישהו במקרה יודע איפה כדאי לקנות משטח כזה איכותי במחיר נוח? בעדיפות להזמנה אונליין, כי קורונה וזה…
תודה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
[אורח: אאא]
13:22 23/12/2020
דרושים עובדים לעבודה קלה מהבית בקלדנות וכתיבה זריזה, אין צורך בניסיון בתחום, לפרטים שלחו לי וואצפ 058-7338281
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
קידום אתרים בגוגל
20:25 16/12/2020
הי חברים
אני רואה שיש כאן לא מעט גולשם שעוסקים בתחום המחשוב, ואשמח אם תוכלו לעזור. לפני כמה שבועות הסתיימה בניית אתר האינטרנט של העסק שלי, ואנחנו מאוד מרוצים מהתוצאה. כעת, עלינו להתחיל בתהליכי שיווק וקידום, ונשמח לשמוע מה האופציות העומדות לרשותנו. האם אתם מכירים חברת קידום אתרים בגוגל , שמתמחה בקידום אורגני בעיקר, ונותנת שירות טוב שניתן לסמוך עליו, ותוצאות בשטח? נשמח להמלצות מניסיון.
תודה רבה
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
איך לבנות אתר
21:33 15/12/2020
הי חברים
אני רואה שיש כאן לא מעט גולשים שיש להם ידע והשכלה בתחום המחשוב, אבל האם יש כאן חברים שדווקא מתעניינים במקצוע, והיו רוצים לקבל טיפים בנושא? אני מצרף לכם כאן מאמר מעולה על איך לבנות אתר טוב ואיכותי, שיוכל לשרת אתכם או את הלקוח שלכם נאמנה. המאמר נותן לא מעט טיפים חשובים על קניית דומיין, תהליך האפיון והבניה, וכל מה שאתם צריכים לדעת.
בהצלחה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית אונליין
[אורח: adibar]
15:25 14/12/2020
דרושים לעבודה קלה אונליין מהבית , בקלדנות והזנת תוכן .
לפרטים אפשר לשלוח הודעה - 058-7338281.
העבודה מתאימה לכולם , ללא צורך בניסיון קודם .
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית אונליין
09:04 13/12/2020
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית אונליין
14:39 12/12/2020
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה אונליין מהבית
17:11 11/12/2020
הוספת תגובה
|
קישור להודעה