פורום בניית אתרים עזרה
שלום
אורח/ת
|
הצג לפי:
סדר הודעות מוקפצות
סדר הודעות כרונולוגי
למשרת קלדנות במספר סניפים ברחבי הארץ, דרושים/ות, קלדנים/יו
[אורח: נועה]
10:48 09/06/2021
למשרת קלדנות במספר סניפים ברחבי הארץ, דרושים/ות, קלדנים/יות, לעבודת משרד קלה של כתיבה וטיוק מסמכים, מדובר על עבודת פקידות, עם שכר בסיס, ועם אפשרויות לקידום ולבונוסים, לא נדרש ניסיון בתחום, בעקבות הסגר ישנה אפשרות גם לעבוד מהבית, קורות חיים נא לשלוח לווטסאפ למספר 050-2322173
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
אתר של יועץ משכנתאות
[אורח: אילן]
17:40 04/06/2021
הי חברים
אשמח לעזרה קטנה מהניסיון שלכם. איך הכי טוב לבנות אתר מקצועי של יועץ משכנתאות ? יש לכם טמפלייטים מומלצים שכדאי לעשות בהם שימוש? קצת קשה לי בתור בונה אתרים מתחיל לאפיין את האתר ואיך אני רוצה שהוא ייראה. אני יודע מה חשוב ללקוח שיכנס לתוך האתר, ויש לי גם כבר את התכנים הדרושים (או לפחות כמעט את כולם), אבל קשה לי לדמיין את התוצאה הסופית. יש לכם אולי במקרה דוגמאות לראות?
תודה
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
אתר ושיווק
15:41 25/05/2021
הי חברים
אשמח לשמוע את עזרתכם המלומדת. פנתה אלי חברה שמתמחה בייצור והתקנה של מערכת סולארית על קרקע , אשר מעוניינת להקים אתר על מנת להתחיל לשווק את עצמה ברשת. קודם כל אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם שיווק וקידום ובניה של אתרים לתחום הזה? האם מדובר בהשקעה כדאית מצד החברה? האם הם יוכלו למצוא את הלקוחות שלהם אונליין? איזה טמפלייט הייתם ממליצים לי להשתמש כדי לבנות משהו שיתאים?
תודה לעוזרים
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
[אורח: שמחה]
20:53 10/05/2021
למשרת הקלדה ופקידות למשרדים , במספר סניפים ברחבי הארץ , דרושים / ות , קלדנים / יות , לעבודת משרד קלה של כתיבה וסידור מסמכים , אפשרות לשכר בסיס , ועם אפשרויות לקידום ולבונוסים , לא נדרש ניסיון בתחום , בעקבות הסגר ישנה אפשרות גם לעבוד מהבית , פרטים על המשרות בוואטספ 058-7338281
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
23:04 08/05/2021
למשרת הקלדה ופקידות למשרדים, במספר סניפים ברחבי הארץ, דרושים/ות, קלדנים/יות, לעבודת משרד קלה של כתיבה וסידור מסמכים, אפשרות לשכר בסיס, ועם אפשרויות לקידום ולבונוסים, לא נדרש ניסיון בתחום, בעקבות הסגר ישנה אפשרות גם לעבוד מהבית, פרטים על המשרות בוואטספ 058-7338281
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
10:15 07/05/2021
למשרת הקלדה ופקידות למשרדים , במספר סניפים ברחבי הארץ , דרושים / ות , קלדנים / יות , לעבודת משרד קלה של כתיבה וסידור מסמכים , אפשרות לשכר בסיס , ועם אפשרויות לקידום ולבונוסים , לא נדרש ניסיון בתחום , בעקבות הסגר ישנה אפשרות גם לעבוד מהבית , פרטים על המשרות בוואטספ 058-7338281
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
15:34 05/05/2021
למשרת הקלדה ופקידות למשרדים, במספר סניפים ברחבי הארץ, דרושים/ות, קלדנים/יות, לעבודת משרד קלה של כתיבה וסידור מסמכים, אפשרות לשכר בסיס, ועם אפשרויות לקידום ולבונוסים, לא נדרש ניסיון בתחום, בעקבות הסגר ישנה אפשרות גם לעבוד מהבית, פרטים על המשרות בוואטספ 058-7338281
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
השמה להייטק
01:02 05/05/2021
שלום לכולם
לא פשוט לגייס עובדים לתחום ההיטק, ועוד יותר לא פשוט לגרום להם להישאר לאורך זמן, כיוון שתמיד עומדות מולם הצעות טובות ומפתות יותר. האם יש כאן יזמים ובעלי עסקים בתחום שמעסיקים עובדים? מעניין אותי אם יש דרך לבצע גיוס עובדים בצורה נוחה ויעילה? האם אתם עובדים עם חברת השמה להייטק טובה? אשמח לטיפים והמלצות.
תודה
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
20:22 04/05/2021
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
16:35 03/05/2021
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודות מהבית
[RDEA]
18:19 29/04/2021
משרה קלילה בשירות לקוחות/הקלדה,הזנת נתונים של חברות גדולות!
מענה טלפוני לשיחות נכנסות בלבד!
שעות נוחחות ושכר מתגמל!
פרטים בוואטצפ:0587338281
לא חובה לשלוח קורות חיים,אבל חובה מחשב או פלאפון כי העבודה מהבית!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
דרושה המלצה
13:08 26/04/2021
הי לכולם
בטח יש כאן חברה שיוכלו לעזור. איזה חברות השמה להייטק מבצעות גיוס של עובדים עכשיו? אני מעוניין להתקבל לתפקיד בתחום ההיטק, ומחפש עבודה בתום הלימודים. אשמח לקבל המלצה על חברת השמה מקצועית וטובה שיצא לכם לעבוד מולה, שם אוכל למצוא המון מידע על התחום, וגם להגיש דרכם קורות חיים. מחפש מידע על דרישות שכר, מידע על חברת השמה, ואפילו תפקידים שונים בהם תוכלו להשתלב. אשמח ללינק לאתר ולהמלצות מניסיון.
תודה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
21:13 24/04/2021
הוספת תגובה
|
קישור להודעה