פורום בניית אתרים עזרה
שלום
אורח/ת
|
הצג לפי:
סדר הודעות מוקפצות
סדר הודעות כרונולוגי
דרושים לעבודה קלה מהבית בקלדנות
[אורח: אוריה אורבך]
19:23 14/07/2021
אוהבים עבודות קלות מהבית של העתק הדבק? קלדנות? וכתיבה של משפטים קלים וקצרים?
דרושים /ות לעבודה מהבית!
יש לנו עוד הצעות עבודה מהבית בהקלדה, הזנת תוכן, כתיבה, תרגום, תמלול ועוד!
פרטים בוואטסאפ 058-6725374
המשרות זמינות להתחלה מיידית ואפשר לעבוד בהם עם תלוש או ללא תלוש לבחירתכם!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
קלדנות
[אורח: עבודה מהבית]
10:47 13/07/2021
דרושים/ות לעבודה בקלדנות מכל הארץ, אפשרות גם לעבוד מהבית, לא נדרש ניסיון, מדובר על הקלדת נתונים למסמכים שניתן לכם לפרטים שלחו לנו וואטספ 050-2322173
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
שיווק ופרסום מהבית
15:33 12/07/2021
דרושים לעבודות קלות מהבית של העתק הדבק! הזנת נתונים! קלדנות! וכתיבה של משפטים קלים!
יש לנו עוד הצעות עבודה מהבית בהקלדה, הזנת תוכן, כתיבה, תרגום מסמכים, תמלול ועוד!
פרטים בוואטסאפ 058-5599625
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
קלדנות מהבית
17:14 11/07/2021
עבודה מהבית בשעות גמישות!
דרושים לעבודה מהבית מתרגמי מסמכים פרילנסרים/(שכירים עם תלוש מסודר), מהבית בזמנכם החופשי.
יש לנו גם משרות בהקלדת מסמכים, הזנת תוכן והזנת נתונים, ועוד
מעוניינים? תשלחו לי הודעה בוואטספ - 058-7338281
אפשרות לעבודה גם כשכירים עם תלוש או ללא תלוש לפי בחירתך....
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
קלדנות מהבית
16:18 07/07/2021
דרושים לעבודה מהבית מתרגמי מסמכים פרילנסרים/(שכירים עם תלוש מסודר), מהבית בזמנכם החופשי.
מעוניינים? תשלחו לי הודעה בוואטספ - 058-6725374
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
דרושים לעבודה קלה מהבית בקלדנות
17:21 06/07/2021
מעוניינים? תשלחו לי הודעה בוואטספ - 054-5699972
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
שיווק ופרסום מהבית
17:02 05/07/2021
מעוניינים? תשלחו לי הודעה בוואטספ - 058-5599625
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
שיווק ופרסום מהבית
19:57 04/07/2021
אנחנו מחפשים עובדים לעבודות מהבית!
דרושים לעבודות קלות מהבית של העתק הדבק! הזנת נתונים! קלדנות! וכתיבה של משפטים קלים!
יש לנו עוד הצעות עבודה מהבית בהקלדה, הזנת תוכן, כתיבה, תרגום מסמכים, תמלול ועוד!
מעוניינים? תשלחו לי הודעה בוואטספ - 050-2322173
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
אתר אינטרנט - התייעצות
[אורח: אילן]
11:48 04/07/2021
הי חברה
שאלה קטנה למנוסים כאן בבניה של אתרים שונים. יש לי חבר שמנהל עסק לממכר מגוון רחב של מוצרי מחנאות וקמפינג, כאשר ההתמחות העיקרית שלו והמוצרים הופולאריים ביותר הם סכינים, שוקרים מוצרי השחזה ועוד , ומשמשים בעיקר לצרכים האלו או לטובת אירועי משחקי תפקידים. הוא מעוניין לפתוח גם חנות אונליין, ואשמח לשמוע אילו תבניות אתם מציעים לטובת בניית אתר שכזה?
תודה לעוזרים
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
שיווק ופרסום מהבית
12:06 01/07/2021
אנחנו מחפשים עובדים לעבודות מהבית!
פרטים בוואטסאפ 058-7338281
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
שכר בהייטק
00:50 01/07/2021
שלום לכולם
אני רואה שעולים כאן לא מעט דיונים לאחרונה של גולשים אשר סיימו לימודים לאחרונה, ורוצים להשתלב בשוק העבודה במשרה טובה ואיכותית. אם יש לכם הכשרה מעשית בתחם המחשוב אני ממליץ לכם בחום לבקר באתר של חברת השמה מצוינת בתחום, שאני מצרף לכם כאן. באתר תוכלו למצוא מגוון משרות דרושים, תוכלו לשלוח קורות חיים למגוון של משרות בקלות וביעילות, וכמובן גם לתת הצצה בטבלת שכר הייטק על מנת לקבל מושג, עד שתמצאו את המתאימה לכם ביותר.
בהצלחה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
קלדנות
09:54 30/06/2021
אנחנו מחפשים עובדים לעבודות מהבית! דרושים לעבודות קלות מהבית של העתק הדבק! הזנת נתונים! קלדנות! וכתיבה של משפטים קלים! יש לנו עוד הצעות עבודה מהבית בהקלדה, הזנת תוכן, כתיבה, תרגום מסמכים, תמלול ועוד! פרטים בוואטסאפ 054-5699972 המשרות זמינות להתחלה מיידית ואפשר לעבוד בהם עם תלוש או ללא תלוש לבחירתכם!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
קלדנות
16:17 29/06/2021
פרטים בוואטסאפ 058-6725374
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
כרטיס ביקור דיגיטלי חכם
[אורח: ניראל]
12:14 29/06/2021
הי חברה
בטח יש כאן חברים שיוכלו לעזור. למישהו כאן יצא במקרה לעשות שימוש בשירות של כרטיס ביקור דיגיטלי חכם ? נתקלתי בשירות הזה בעקבות המלצה של חבר לעבודה, ונראה לי שזו אופציה ממש טובה להשתדרג. מה דעתכם? מישהו עבר משימוש בכרטיסי ביקור רגילים לכרטיסים דיגיטליים? אשמח לשמוע איך החוויה שלכם, האם זה עושה את העבודה? אשמח לטיפים בנושא, שוקל במה לבחור לפני שאני מדפיס כרטיסים חדשים.
תודה
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
רישוי עסקים
[אורח: ניראל]
12:07 29/06/2021
הי חברה
אני עומד לפתוח עסק חדש בתחום המחשוב, משהו חדשני שכולל גם קבלת קהל ועובדים, לא עסק מהבית. הבנתי שעל מנת לפתוח ולפעול בצורה חוקית אני צריך להוציא תעודת רישוי עסקים . התחלתי לקרוא קצת על הנושא ברשת וממש הלכתי לאיבוד. יש כאן מישהו שהקים לאחרונה עסק, ויכול לספר לי קצת איך התהליך הזה עובד? אולי מכירים חברה מקצועית שמטפלת בנושא או מלווה שניתן לפנות אליה? אשמח לכל טיפ שיעזור.
תודה
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
קלדנות
14:50 28/06/2021
פרטים בוואטסאפ 050-2322173
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
קלדנות
[הילה ביטון123]
16:03 27/06/2021
דרושים לעבודות קלות מהבית של העתק הדבק! קלדנות! וכתיבה של משפטים קלים!
פרטים בוואטסאפ 058-5599625
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
דרושים בהייטק
12:09 23/06/2021
הי לכולם
האם יש כאם חברים אשר עומדים לסיים לימודים בתחום ההיטק והמחשבים? בקרוב יעמוד בפניכם המסלול של מציאת עבודה, שהוא אמנם לא פשוט, אבל בהחלט מתגמל בסוף כאשר תתקבלו למשרה בה אתם מעוניינים. אני רואה שיש כאן גולשים שמחפשים עבודה למשרות השונות, וחשבתי להמליץ לכם בחום על אתר מעולה בו תוכלו למצוא מגוון משרות דרושים בהייטק עם ניסיון ובלי, והמון מידע על התחום. מצרף לכם קישור לכל הפרטים ולהגשת קורות חיים.
בהצלחה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה