פורום בניית אתרים עזרה
שלום
אורח/ת
|
הצג לפי:
סדר הודעות מוקפצות
סדר הודעות כרונולוגי
עבודה מהבית
[אורח: שרי]
10:39 01/09/2021
לעבודה קלה מהבית דרושים! מגוון של עבודות מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת נתונים, ועוד לפרטים תשלחו לי הודעה בוואצפ 058-7338281 העבודה גמישה ובשעות שנוח לכם!
העבודה מתאימה לכל מי שמחפש הכנסה נוספת או משרה מלאה מהבית
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
חושן פרסום
[אורח: אילן]
22:42 31/08/2021
הי לכולם
אני רואה שיש כאן לא מעט גולשים שיש להם ניסיון עם בניית אתרים שיווק ופרסום ברשת, ואשמח לשמוע מהניסיון שלכם. האם יש כאן גולשים שיצא להם להעזר בשירות של חברת חושן פרסום ? אני מחפש חברת פרסום טבה שאוכל לעבוד איתה בעסק שלי על בסיס קבוע, והגעתי לאתר של החברה הזו במקרה. נראה שהם עושים עבודה טובה ויש להם שירותים שלהם אנ זקוק. אשמח לשמוע איך השירות ומה טווחי המחיר.
תודה
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
[אורח: הילה מעתוק]
21:06 30/08/2021
דרושים! לעבודות קלה מהבית עם שכר שעתי גבוהה! + בונוסים! אפשרות לעבודה עם תלוש או בלי!
מדובר על עבודה מהבית בכתיבה, קלדנות, הזנת נתונים, העתק הדבק, ותיאום פגישות, לפי בחירתכם!
לפרטים תשלחו הודעה בוואטספ 058-5599625
לא נדרש ניסיון! אפשרות לשכר בסיס + בונוסים + שכר שעתי גבוהה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
אתר חדש
[אורח: אילן]
15:04 29/08/2021
שלום חברים
אני עובד עם מסגריית ולקס, ואנחנו מעוניינים להקים להם אתר אינטרנט. למעשה מדובר במסגרייה שמציעה מגוון רחב של עבודות, אבל ההתמחות העיקרית שלה היא ייצור והתקנה של חלונות בלגיים. יש להם מגוון רחב של אפשרויות, העבודות יפיפיות והשירות מצוין. חשבתי להקים להם אתר שיהיה כמו גלריה ואפשרות ליצירת קשר, שם נוכל להציג חלונות בלגיים תמונות. אשמח לטיפים מכם איך אתם חושבים שאתר כזה צריך להראות? מה צריך להיות בפנים?
תודה
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
[אורח: דנה מוסקוביץ]
16:04 27/08/2021
דרושים לעבודת מזכירות והקלדה ופקידות, במגוון סניפים ברחבי הארץ שכר גבוה פלוס נסיעות ובונוסים, שעות עבודה גמישות, אפשרות לעבודה מרחוק או מהבית, לא נדרש ניסיון בתחום, לפרטים שלחו לנו וואטספ למספר 050-9557487
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
16:56 25/08/2021
דרושים! לעבודות קלה מהבית עם שכר שעתי גבוהה! + בונוסים! אפשרות לעבודה עם תלוש או בלי!
מדובר על עבודה מהבית בכתיבה, קלדנות, הזנת נתונים, העתק הדבק, ותיאום פגישות, לפי בחירתכם!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
22:22 24/08/2021
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
דרושים לעבודה קלה מהבית בכתיבה, קלדנות, הזנת תוכן, והזנת נתונים, לפרטים שלחו לנו וואצפ למספר 058-7338281, לא נדרש ניסיון בעבודות
[אורח: נטלי]
04:18 23/08/2021
דרושים לעבודה קלה מהבית בכתיבה, קלדנות, הזנת תוכן, והזנת נתונים, לפרטים שלחו לנו וואצפ למספר 058-7338281, לא נדרש ניסיון בעבודות
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
17:46 18/08/2021
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
17:37 16/08/2021
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה
16:03 15/08/2021
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה
15:49 06/08/2021
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
דרושים קלדנים
[אורח: עבודה מהבית]
02:49 05/08/2021
דרושים דרושות לעבודה בקלדנות זריזה, והזנת נתונים, אין צורך בניסיון באקסל ובוורד, לפרטים שלחו וואטספ 058-5599625
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
שיווק באינטרנט
[אורח: ניראל]
19:45 31/07/2021
שלום לכולם
אני רואה שיש כאן לא מעט גולשים שמבינים קצת בענייני מחשוב, אתרים ורשת, ואשמח לשמוע מהניסיון שלכם קצת המלצות. אני מחפש חברה מקצועית וטובה שמבצעת שיווק באינטרנט לעסקים בהתאמה מלאה לכל לקוח ולקוח . יצא לי לעבוד כבר עם חברות פחות טובות שלא עשו את העבודה כמו שצריך, ואני מעוניין להשקיע הפעם בחברה טובה שתוכל לנצל את תקציב השיווק כמו שצריך. האם יצא לכם לעבוד עם חברות כאלו? אשמח לפרטים.
תודה
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
שיווק ופרסום מהבית
[אורח: אוריה אורבך]
16:48 15/07/2021
אנחנו מחפשים עובדים לעבודות מהבית!
דרושים לעבודות קלות מהבית של העתק הדבק! הזנת נתונים! קלדנות! וכתיבה של משפטים קלים!
יש לנו עוד הצעות עבודה מהבית בהקלדה, הזנת תוכן, כתיבה, תרגום מסמכים, תמלול ועוד!
פרטים בוואטסאפ 054-5699972
המשרות זמינות להתחלה מיידית ואפשר לעבוד בהם עם תלוש או ללא תלוש לבחירתכם!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה