פורום בניית אתרים עזרה
שלום
אורח/ת
|
הצג לפי:
סדר הודעות מוקפצות
סדר הודעות כרונולוגי
כסא מנהלים
[אורח: ניראל]
21:10 18/10/2021
הי חברה!
מי כאן יושב שעות ארוכות מול המחשב? אני מניח שרובכם, מאחר וזה המקצוע שבחרנו לנו כולנו. אם גם אתם מוצאים את עצמכם מסיימים את היום עם כאבי גב, או לחלופין מתחילים להרגיש את הגוף כואב כבר באמצע היום, כנראה שהשיבה שלכם לא נכונה, והכיסא שלכם לא איכותי. אני מציע להכנס להתרשם מכסא מנהלים אורטופדי של סימון , שמאפשר תמיכה מלאה ואיכותית בגב בזמן הישיבה, וסביבת עבודה נוחה.
בהצלחה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
[אורח: הילה מעתוק]
15:46 14/10/2021
דרושים! לעבודות קלה מהבית עם שכר שעתי גבוהה! + בונוסים! אפשרות לעבודה עם תלוש או בלי!
מדובר על עבודה מהבית בכתיבה, קלדנות, הזנת נתונים, העתק הדבק, ותיאום פגישות, לפי בחירתכם!
לפרטים תשלחו הודעה בוואטספ 058-5599625
לא נדרש ניסיון! אפשרות לשכר בסיס + בונוסים + שכר שעתי גבוהה!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה ברשת מהבית
[אורח: עבודה אונליין]
12:44 14/10/2021
דרושים לעבודה מהבית, בכתיבה, קלדנות, הנת תוכן, הנת נתונים, נציג צ'אט, הזנת באקסל, וורד, ללא ניסיון!
לפרטים נוספים תשלחו לנו הודעה בוואטספ - 058-5599625
התחלה מיידית, שעות עבודה גמישות לבחירתכם, כהשלמת הכנסה או כמשרה מלאה
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
[hhila]
11:33 11/10/2021
דרושים לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, התכתבות בצ'אט, הזנת נתונים, תמלול, תרגום ועוד
לפרטים נוספים תשלחו לנו הודעה בוואטספ - 050-2322173
התחלה מיידית, שעות עבודה גמישות לבחירתכם, כהשלמת הכנסה או כמשרה מלאה
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
דרושים לעבודה מהבית
[אורח: אביטל בס]
12:05 05/10/2021
דרושים לעבודה מהבית בהקלדת עיוורת ללא ניסיון, הזנת נתונים, כתיבת מאמרים ועוד
לפרטים נוספים תשלחו לנו הודעה בוואטספ - 058-5599625
המשרות הן להתחלה מיידית, מדובר על עבודות במשרה מלאה מהבית אפשרות גם למשרה חלקית, כלמה שאתם צריכים זה מחשב או פלאפון עם חיבור לאינטרנט
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה ברשת
[אורח: בר]
22:16 03/10/2021
דרושים לעבודה מהבית בהקלדת נתונים, הזנת תוכן, העתק הדבק, כתיבה, תמלול ותרגום
לפרטים נוספים תשלחו לנו הודעה בוואטספ - 058-7338281
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
happy garden
[אורח: אילן]
21:55 29/09/2021
הי לכולם
אשמח לעזרה מחברים שיש להם ניסיון בקידום אתרים של מוצרים או שירותים רפואיים. אני רוצה לקדם חברה שנקראת happy garden , שהיא למעשה חנות לממכר מוצרי CBD על בסיס צמח הקנאביס, בצורה חוקית כמובן. אני מעוניי לעזור להם להגיע לכמה שיותר אנשים שזקוקים למוצרים האלו, מה שיכול לשפר להם משמעותיתאת איכות החיים לצד מחלה או פציעה. אשמח לטיפים או רעיונות שיש לכם לתת.
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה אונליין
[אורח: בר]
16:34 29/09/2021
דרושים לעבודה מהבית בהקלדת נתונים, הזנת תוכן, העתק הדבק, כתיבה, תמלול ותרגום
לפרטים נוספים תשלחו לנו הודעה בוואטספ - 058-7338281
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
11:25 17/09/2021
דרושים! לעבודות קלה מהבית עם שכר שעתי גבוהה! + בונוסים! אפשרות לעבודה עם תלוש או בלי!
מדובר על עבודה מהבית בכתיבה, קלדנות, הזנת נתונים, העתק הדבק, ותיאום פגישות, לפי בחירתכם!
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
22:28 14/09/2021
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
למשרת קלדנות והעתק הדבק, במספר סניפים ברחבי הארץ, דרושים/ות, קלדנים/יות
[אורח: חן]
23:50 07/09/2021
למשרת קלדנות והעתק הדבק, במספר סניפים ברחבי הארץ, דרושים/ות, קלדנים/יות, לעבודת משרד קלה של כתיבה וטיוק מסמכים, מדובר על עבודה עם שכר בסיס, ועם אפשרויות לקידום ולבונוסים, לא נדרש ניסיון בתחום, בעקבות הסגר ישנה אפשרות גם לעבוד מהבית, קורות חיים ופניות נא לשלוח הודעה בוואטספ למספר 050-9557487
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
[אורח: שרי]
16:50 05/09/2021
לעבודה קלה מהבית דרושים! מגוון של עבודות מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת נתונים, ועוד לפרטים תשלחו לי הודעה בוואצפ 058-7338281 העבודה גמישה ובשעות שנוח לכם!
העבודה מתאימה לכל מי שמחפש הכנסה נוספת או משרה מלאה מהבית
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
עבודה מהבית
[אורח: שרי]
11:12 03/09/2021
לעבודה קלה מהבית דרושים! מגוון של עבודות מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת נתונים, ועוד לפרטים תשלחו לי הודעה בוואצפ 058-7338281 העבודה גמישה ובשעות שנוח לכם!
העבודה מתאימה לכל מי שמחפש הכנסה נוספת או משרה מלאה מהבית
הוספת תגובה
|
קישור להודעה
חנות תכשיטים לקידום
[אורח: אילן]
19:11 01/09/2021
הי לכולם!
שוב אשמח להיעזר במנוסים כאן בפורום. איך הייתם מקדמים ברשת בצורה הטובה ביותר חנות תכשיטים שמציעה מגוון רחב של צמידי נשים כמתנה מושלמת לאישה ? במיוחד לקראת החגים המתקרבים אנחנו רוצים לת קצת פוש על הקידום, ואשמח לשמוע רעיונות מקוריים להגיע אל קהל היעד. האם הייתם נעזרים במשפיעני רשת? באינסטגרם למשל? איזה עוד דרכים מקוריות חוץ מקידום ממומן?
תודה
הוספת תגובה
|
קישור להודעה